Υπερασπίστηκε τους Μοντέλα και Μπονούτσι ο Πίρλο

Μοντέλα και

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport, ο Άντρεα Πίρλο υπερασπίστηκε τους Βιτσέντζο Μοντέλα και Λεονάρντο Μπονούτσι, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό στο στόχαστρο των κριτικών.

Ο πρώην μέσος των Γιούβε και Μίλαν, ο οποίος αποκάλυψε πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του, πήρε το μέρος τόσο του Ιταλού τεχνικού όσο και του έμπειρου αμυντικού από τους οποίους οι φίλοι των Ροσονέρι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα απόδοση τους. Ο 38χρονος υποστήριξε πως η Μίλαν χρειάζεται χρόνο δεδομένου ότι είναι μια καινούργια ομάδα.

«Ελπίζω ο Μοντέλα να μείνει στην ομάδα. Για μένα, είναι ένας άξιος προπονητής και θα ήταν δύσκολο για τον καθένα να στήσει μια ομάδα με τόσους καινούργιους παίχτες μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται στήριξη και πίστη γιατί είναι λογικό οι καλές εμφανίσεις να αργήσουν να έρθουν. Η Μίλαν έχει θέσει σε λειτουργία ένα νέο project από το περασμένο καλοκαίρι και πρέπει να πιστέψει σε αυτό. Ο Μοντέλα και οι συνεργάτες του έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους και όλοι πρέπει να είναι δίπλα τους και όχι απέναντι τους.

«Ο Μπονούτσι; Όχι, σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται κριτική. Είναι απολύτως φυσιολογικό που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν παίζει όπως έπαιζε στη Γιουβέντους. Δεν πάει πολύς καιρός που ξεκίνησε να παίζει σε μία νέα ομάδα, με νέους συμπαίχτες και νέο σχήμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Ιταλία και ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως αλλά ακόμη και αυτός χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί».

Σχόλια