Μουρίνιο: “Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί στην πρεμιέρα”

σημαντικοί

Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι πολύ σημαντικοί στην πρεμιέρα του Champions League, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να ξεκινά με το “δεξί” την φετινή της ευρωπαϊκή περιπέτεια και κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος δεν πρέπει να νιώθει. Βέβαια ο Μουρίνιο είχε κάποια παράπονα από τους παίχτες του καθώς πιστεύει πως χαλάρωσαν όταν έγινε το 2-0. Επίσης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Πολ Πογκμπά που αντικαταστάθηκε μόλις στο πρώτο τέταρτο ύστερα από ενοχλήσεις στον μηρό.

Ο Μουρίνιο είπε για την εμφάνιση: “Όταν ξεκινάς αυτή την διοργάνωση είναι σημαντικό να παίρνεις τους τρεις βαθμούς της νίκης. Νομίζω πως παίξαμε πολύ σταθερά, με σιγουριά, με υπομονή, με καλές επιλογές και γενικώς παίξαμε καλά. Όμως, σταματήσαμε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις όταν έγινε το 2-0 και θα μπορούσαμε να βάλουμε δύσκολα στους εαυτούς μας. Αλλά η Βασιλεία δεν σκόραρε και μετά ήρθε και το τρίτο μας γκολ. Μετά το 2-0 οι παίχτες μου νόμισαν ότι τελείωσε το παιχνίδι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Δεν ξέρω αν παίξουν ρόλο τα τρία γκολ αλλά παίξαμε καλά και κρατάμε τους βαθμούς“.

Για τον τραυματισμό του Πογκμπά ανέφερε: “Δεν ξέρω τι έχει, απλά γνωρίζω από την εμπειρία μου ότι πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Πιστεύω ότι τέτοιοι τραυματισμοί σε αφήνουν για κάποιες εβδομάδες εκτός, νομίζω“.

Για τους Λουκάκου και Ράσφορντ που σκόραραν σχολίασε: “Είναι καλό αυτό. Αν με ρωτήσετε ποιος προτιμάω να βάζει γκολ, θα σας έλεγα οι επιθετικοί, όχι βέβαια μόνο εγώ, αλλά και οι άνθρωποι που τους κρίνουν από το πόσα τέρματα πετυχαίνουν. Το να βάζουν πολλά γκολ στην αρχή της σεζόν είναι πολύ καλό“.

Σχόλια