Μπάρτσα: Περισσότερα ονόματα στο “μέτωπο” του δεξιού μπακ

Η Μπαρτσελόνα έχει ένα ανοιχτό “μέτωπο” στο θέμα της απόκτησης δεξιού μπακ, είτε ως άμεση προσθήκη, είτε για το καλοκαίρι, αλλά πιθανώς και για αμφότερες τις χρονικές περιόδους, ενώ τα σενάρια είναι πολλά.

Έχουμε ήδη αναφέρει ένα δίδυμο που θα μπορούσε να πλαισιώσει το ρόστερ των Μπλαουγκράνα, αλλά τα πράγματα είναι τόσο θολά, που απ’ ότι φαίνεται, υπάρχουν κι άλλοι, πολλοί υποψήφιοι.

Ξεκινώντας από το ήδη δεδομένο ενδιαφέρον των Μπλαουγκράνα για τον Χουανφράν της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο παίκτης δήλωσε χθες πως παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του με την ομάδα της Γαλικίας, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό: “Δεν είναι μια εύκολα κατάσταση, αλλά είμαι προσηλωμένος στο επόμενο παιχνίδι με την Λεγκανές, όπου παίζονται τόσα πολλά. Ποτέ δεν θα έβαζα ένα προσωπικό μου θέμα πάνω από την ομάδα. επιπλέον, οι εκπρόσωποί μου δεν μου έχουν πει κάτι επίσημο, οπότε είμαι ήρεμος. Τελικά, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και αυτό είναι το να παίζω στην Ντέπορ“.

Και αν η μεταγραφή του Χουανφράν έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις επειδή μπορεί α ολοκληρωθεί άμεσα, η αλήθεια είναι ότι η Μπάρτσα συνεχίζει να ψάχνει για μια πιο μόνιμη λύση για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπου δεν θα υπάρχει κάποιος περιορισμός στην μεταγραφική αγορά. Ακόμη ένα όνομα που ακούγεται έντονα, είναι αυτό του Σέντρικ Σοάρες της Σαουθάμπτον. Ο Πορτογάλος μακ έκανε καταπληκτικό Euro το 2016 με την εθνική της χώρας του και δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπάρτσα: “Κάθε παίκτης, ανεξάρτητα από το πιο κλαμπ αντιπροσωπεύει, θέλει να προσελκύει ομάδες με τέτοιο μεγαλείο, όπως η Μπαρτσελόνα, χωρίς φυσικά να ξεφεύγει από τους στόχους του με την ομάδα του. Είναι κάτι που μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλέψω“, είπε σε συνέντευξή του στην Record.

Σχόλια