Μπαρτομέου: “Τα μέλη του συλλόγου να μείνουν ήσυχα”

ήσυχα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε και πάλι καθησυχαστικός και τόνισε ότι τα μέλη του συλλόγου μπορούν να μείνουν ήσυχα καθώς οι Μέσι και Ινιέστα θα ανανεώσουν άμεσα με τους Μπλαουγκράνα.

Τα συμβόλαια και των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται κανονικά τον Ιούνιο και το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες για αποχώρηση και των δύο. Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου όμως ανέφερε εκ νέου ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ήδη για τον Μέσι είχε διευκρινίσει ότι έχει υπογράψει ο πατέρας του το νέο συμβόλαιο. Μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στη Γιουβέντους ο Μπαρτομέου ανέφερε:

«Τα συμβόλαια των Μέσι και Ινιέστα; Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να μείνουν ήσυχα. Έχουμε πει ήδη ότι η ανανέωση του Μέσι έχει υπογραφεί και θα είναι στη Μπαρτσελόνα για όσο θέλει. Το ίδιο και με τον Ινιέστα» όπως είπε στο Football Espana ενώ φέρεται μετά το ματς με τη «Μεγάλη Κυρία» να εγκωμίασε τον Μέσι, λέγοντας «ο καλύτερος που έχει περάσει».

Παρά το ότι ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα διαβεβαιώνει για την παραμονή των δύο παικτών εξακολουθούν κάποιοι να αμφισβητούν τα λόγια του. Ας μη ξεχνάμε ότι εκκρεμεί και η διαδικασία για ψήφο μη εμπιστοσύνης.

Σχόλια