Η Μπαρτσελόνα ενημερώθηκε γα τον Νεϊμάρ στα τέλη Ιούλη

ενημερώθηκε

Αποκαλύψεων συνέχεια στην σημερινή συνέντευξη τύπου του Αλμπέρτ Σολέρ, καθώς το μέλος της διοίκησης της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η ομάδα ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της ΠΣΖ για τον Νεϊμάρ, μόλις στα τέλη του Ιούλη, με αποτέλεσμα να μην έχει τον απαραίτητο χρόνο να τον αναπληρώσει:

Έχω ένα μήνυμα που λέει πως η ΠΣΖ θέλει τον Νεϊμάρ, από τις 19 Ιούλη. Ευτυχώς το What’sApp κρατάει ημερομηνίες. Το ενδιαφέρον των Γάλλων δεν υπήρχε από τον Ιανουάριο ή τον Μάρτιο, όπως λέγεται, αλλά τον Ιούλη, στις 19 του μηνός. Τότε ήταν που ξεκίνησαν οι φήμες. Ούτε ο πρόεδρος ούτε κι εγώ ξέραμε ότι ο Νεϊμάρ θα φύγει, πριν από αυτή την ημερομηνία. Πιάσαμε απευθείας δουλειά, μόλις μάθαμε ότι ο Νεϊμάρ θα πάει στην ΠΣΖ, αλλά είναι ένας πολύ, πολύ δύσκολος παίκτης να αναπληρώσεις.

Το ζήτημα δεν είναι τα 222 εκατομμύρια, αλλά ότι ο Νεϊμάρ δεν είναι πλέον μαζί μας. Θα θέλαμε να είναι ακόμη εδώ. Όποιος λέει το αντίθετο είναι ψεύτης. Οι ρήτρες αποδέσμευσης είναι μια επιπρόσθετη «αναπηρία» για τις Ισπανικές ομάδες. Θα έπρεπε να παίζουμε όλοι με τους ίδιους κανόνες“.

Ο Σολέρ όμως ξεσπάθωσε και απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, την οποία φυσικά δεν κατονόμασε, σχετικά με τα υπερβολικά πολλά λεφτά που ξόδεψε για την μεταγραφική της ενίσχυση, αλλά και γενικά απέναντι στην τρελή πορεία που έχουν πάρει τα μεταγραφικά ζητήματα στην Ευρώπη:

Αν ο Ρόμπερτ Φερνάντεθ (μέλος της διοίκησης) κι εγώ καθόμασταν εδώ σήμερα, για να σας πούμε πως υπογράψαμε δυο παίκτες για 270 εκ. ευρώ, θα είχαμε ξεπεράσει τα όρια και θα έπρεπε να παραιτηθούμε. Έχουμε φτάσει στο σημείο που ένα κλαμπ πλήρωσε 50 εκατομμύρια για έναν τερματοφύλακα. Είμαστε ευγνώμονες που η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνες. Δεν πρόκειται να μπούμε σε ένα μεταγραφικό παζάρι που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο“.

Σχόλια