Μποναβεντούρα: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τη Μίλαν»

Μποναβεντούρα

Μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου πριν από τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ο Τζακ Μποναβεντούρα αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού για τους Ροσονέρι επισημαίνοντας πως με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας όλα είναι πιθανό.

Για το ματς

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς κυρίως γιατί μετά το παιχνίδι της Κυριακής δεν έχουμε προλάβει να γεμίσουμε πλήρως τις μπαταρίες μας. Η Λάτσιο είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς για να δούμε που βρισκόμαστε. Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με το Κυριακάτικο. Σήμερα, παίζουμε τον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς». 

Για τους στόχους της Μίλαν

«Δεν είναι κρυφό πως θέλουμε να φτάσουμε ως την κατάκτηση του κυπέλλου. Το κύπελλο αυτό θα ήταν βάλσαμο για τα όσα περάσαμε εμείς αλλά κυρίως οι οπαδοί μας από το καλοκαίρι. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι γιατί ξέρουμε πως με ένα καλό αποτέλεσμα μπορούμε να φτάσουμε στο μεγάλο τελικό. 

Αν μπορούμε να φτάσουμε την 4η θέση; Έχουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων αλλά κυρίως δείξαμε πως οι καλές μας εμφανίσεις μπορούν να έχουν συνέχεια. Σαφώς και είναι δύσκολο καθώς έχουμε να καλύψουμε αρκετούς χαμένους βαθμούς. Ωστόσο, για τη Μίλαν των τελευταίων αγωνιστικών τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εμείς έχουμε ως στόχο να προσεγγίζουμε κάθε αγώνα με το ίδιο πάθος και από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα θα έρθουν. Έχουμε πολλές δυνατές ομάδες από πάνω μας αλλά είναι στο χέρι μας να μειώσουμε και άλλο τη διαφορά.

Για τον Γκατούζο

«O κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο. Ο Γκατούζο δουλεύει με πραγματική ένταση και αυτό φαίνεται και στους αγώνες. Σίγουρα, οι προπονήσεις είναι πολύ πιο δύσκολες σε σχέση με πριν. Πιστεύω ότι πλέον έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο προπονητής μας έχει μια δική του λογική και καταφέρνει να την περάσει στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

 

Σχόλια