Μπορντό: Αερολογίες οι επαφές Μάλκομ με Άρσεναλ

αερολογίες

Ως αερολογίες χαρακτήρισε τα ρεπορτάζ η Μπορντό σχετικά με τις επαφές που αναφέρονται πως υπάρχουν μεταξύ των δυο πλευρών για την παραχώρηση του Μάλκομ στην Άρσεναλ.

Μάλιστα η γαλλική ομάδα έστειλε αυστηρό μήνυμα στους κανονιέρηδες πως θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, καθώς οι ίδιο θα είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις όταν αυτές γίνουν, καθώς όπως υπογραμμίζουν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επαφή.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα οι κανονιέρηδες είχαν επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στην υπόθεση του 20χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Μπορντό, για αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες που φαίνεται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα έκανα λόγο και για πρόταση που θα αγγίζει τα 45 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της γαλλικής ομάδας με επίσημη τοποθέτηση της, χαρακτήρισε αερολογίες και παιχνίδια ατζέντηδων τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ. Μάλιστα όπως αναφέρει πηγή από την γαλλική ομάδα, σε περίπτωση που η Άρσεναλ θέλει τον Μάλκομ θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια σκληρή διαπραγμάτευση, καθώς όπως υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος το καλοκαίρι που μας πέρασε υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, επομένως δεν είναι στα σχέδια της ομάδας η παραχώρηση του.

Σχόλια