Μπουφόν: «Νομίζω πως ο Μπονούτσι λυπάται που έφυγε»

ο Μπονούτσι

«Νομίζω πως ο Μπονούτσι λυπάται που έφυγε» δήλωσε ο Τζίτζι Μπουφόν μιλώντας για την αποχώρηση του Ιταλού αμυντικού από τη Γιουβέντους με προορισμό τη Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι. Ο θρυλικός κίπερ χαρακτήρισε παρορμητική την απόφαση του Μπονούτσι να φύγει από το Τορίνο για τους Ροσονέρι σε μια κίνηση που συντάραξε τα νερά.

«Αγαπώ τον Λέο σαν αδερφό μου και ακόμη και όταν υπερβάλει τον αγαπώ ακόμη περισσότερο. Έχει υγιείς αξίες και αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάς σε κάθε παίχτη. Είναι η δύναμη του και η πηγή ενέργειας του. Το περιβάλλον της Γιουβέντους ήταν ιδανικό αυτό και εκείνος το ξέρει. Στεναχωρήθηκα που έφυγε γιατί φαινόταν ως μια απόφαση ενός παρορμητικού αλλά περήφανου ανθρώπου. Όποτε μιλάμε του το λέω αυτό και εκείνος απαντά πως δεν ήταν παρορμητική η απόφαση του αλλά ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης.

Ο Λέο βγάζει τον καλύτερο του εαυτό όταν δοκιμάζεται και αυτό θέλει να κάνει και στη Μίλαν. Ήθελε μάλλον να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο με μια απόφαση που ωστόσο δεν ήταν δημοφιλής και κρίθηκε από πολλούς. Το σέβομαι όσο κανέναν άλλο για την απόφαση του αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος από αυτόν. Ειλικρινά, πιστεύω πως ακόμη και αυτός λυπάται σήμερα που έφυγε από τη Γιουβέντους». 

Σχόλια