Νέντβεντ: «Ισορροπημένο το αποτέλεσμα της κλήρωσης»

Νέντβεντ

Ισορροπημένο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης του Champions League ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ. Οι Μπιανκονέρι θα βρουν στο δρόμο τους την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Πιστεύω ότι για εμάς το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι ισορροπημένο. Ξέραμε ότι ήταν πολύ πιθανόν ο αντίπαλος μας να ήταν από την Αγγλία. Δεν έχουμε παίξει ξανά εναντίον της Τότεναμ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά γνωρίζουμε την ποιότητα των παιχτών της και του προπονητή της, ο οποίος εκμεταλλεύεται πλήρως τις επιθετικές αρετές των παιχτών του. Βρεθήκαμε εναντίον της σε φιλικό το καλοκαίρι αλλά προφανώς και δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση με ματς για το Champions League. Σε εκείνο το φιλικό η απόδοση μας δεν ήταν καλή και φυσικά ελπίζουμε να μην την επαναλάβουμε».

«Σκοπός μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με την Τότεναμ. Είναι μία συμπαγής ομάδα αλλά αν εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».  

Σχόλια