Νέο πρόβλημα με Λαλάνα στην Λίβερπουλ

πρόβλημα

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Άνταμ Λαλάνα προέκυψε αυτή την εβδομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γίργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς την φετινή περίοδο και πάνω που είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τους κόκκινους, είχε ένα ακόμη ραντεβού με την ατυχία καθώς όπως ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, έπαθε θλάση, με την ημερομηνία επιστροφής του να παραμένει άγνωστη.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για εμάς, καθώς προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Άνταμ Λαλάνα. Από ότι με έχουν ενημερώσει δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά επειδή προέρχεται από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την διαχείριση του. Σίγουρα είναι εκτός για το παιχνίδι κυπέλλου, αλλά δεν γνωρίζω πότε θα είναι διαθέσιμος. Πάντως οι γιατροί με διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με το γόνατο που είχε χτυπήσει.ανέφερε ο Γίργκεν Κλοπ.

Πρόβλημα τραυματισμού για τους κόκκινους αντιμετωπίζει και ο Μίλνερ με τον Κλοπ να σημειώνει χαρακτηριστικά: “Επίσης εκτός αγώνα είναι και ο Μίλνερ, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι, μάλιστα δεν κατάφερε να βγάλει την προπόνηση, οπότε καταλαβαίνετε για να εγκαταλείπει την προπόνηση ο Μίλνερ, πόσο έντονες ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωθε.

Τέλος ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε πως κάτω από τα γκολπόστ θα επιστρέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μινιολέ, ενώ χρόνο συμμετοχής διεκδικεί και ο Χέντερσον.

Σχόλια