Να διαψεύσει την φυγή Ικάρντι θέλει η Ίντερ!

να κλειδώσει τον

Να διαψεύσει την φυγή του Μάουρο Ικάρντι θέλει η Ίντερ, προσφέροντάς του καινούργιο συμβόλαιο, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο.

Ο αρχηγός της ομάδας, Ικάρντι, υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2016 αλλά συνεχίζει να συνδέεται με δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα δημοσιεύματα, η Ρεάλ δείχνει έτοιμη να ενεργοποιήσει την ρήτρα αποδέσμευσης του παίχτη, η οποία ορίζεται στα €110 εκατομμύρια, αλλά ο Αουσίλιο εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Ικάρντι θέλει να παραμείνει στην Ιταλική ομάδα (διέψευσε το παραπάνω δημοσίευμα εκπρόσωπος της Ίντερ), ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα του προσφερθεί και νέο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα είπε: “Δεν ανησυχούμε. Πέρα από το γεγονός, πως υπάρχει η ρήτρα, η οποία έχει ισχύ μέχρι τον Ιούλιο, ο Μάουρο θέλει να μείνει μαζί μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θα αποκλείσω, χωρίς κάποιο ραντεβού να έχει προγραμματιστεί επειδή έχει μεγάλο συμβόλαιο, την πιθανότητα να καθίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό.”

Σχόλια