Νεϊμάρ: “Είμαι τυχερός που μπορώ και περπατάω”

τυχερός που

Ο Νεϊμάρ δήλωσε πρόσφατα, ότι οι γιατροί του είπαν πως είναι τυχερός που μπορεί και περπατάει μετά τον τραυματισμό του στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 με τη Βραζιλία.

Μιλώντας στον πρώην συμπαίκτη του, Ζεράρ Πικέ, για το “The players’ Tribune” ο Νεϊμάρ υπενθύμισε τον τραυματισμό που είχε κατά την νίκη του προημιτελικού αγώνα, που είχαν με την Κολομβία. Ο Χουάν Ζούνιγκα γονάτισε τον Νεϊμάρ στην πλάτη αφήνοντας τον με ένα σπασμένο σπόνδυλο, που θα μπορούσε να τον καθηλώσει μέχρι και σε αναπηρική καρέκλα.

Θυμάμαι ότι είχα το κεφάλι μου στο έδαφος και ο Μαρσέλο είπε ‘Όχι, όχι φωνάξτε τους γιατρούς’ και εγώ είπα ‘Όχι, όχι, όχι. Θέλω να παίξω’ Επειδή ήθελα να σκοράρω. Αλλά δεν κατάφερα να σηκώσω τα πόδια μου, δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου και ο γιατρός με έβγαλε έξω και άρχισα να κλαίω γιατί ήταν πολύ οδυνηρό και δεν ένιωθα τίποτα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, οπότε πήγα στο νοσοκομείο που βρίσκεται στο γήπεδο και θυμάμαι ότι ήμουν με το πόδι μου λυγισμένο. Τότε έκανα τα τεστ και μου είπαν ‘Έχω δύο νέα, ένα καλό και ένα κακό’ Και είπα το κακό πρώτα ‘Δεν μπορείς να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εξαρτάται από εσένα.’ Και είπα ‘Ποιο είναι το καλό;’ ‘Το καλό είναι ότι στη συνέχεια θα μπορείς να περπατήσεις'” ανέφερε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Σχόλια