Νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Παρί ο Καντέ!

νούμερο ένα

Νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι είναι ο μέσος της Τσέλσι, Ν΄Γκολό Καντέ, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

Ο Γάλλος διεθνής κέρδισε τίτλους της Πρεμιέρ Λίγκ με την Λέστερ Σίτι το 2015-2016 και με τους μπλε το 2016-2017, κατακτώντας τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας και Ουαλίας και τον τίτλο του παίκτη της σεζόν από την Πρεμιέρ Λίγκ.

Η άνοδος του σε εξέχουσα θέση δεν πέρασε απαρατήρητη από τη γαλλική πρωτεύουσα καθώς και η καλή του κατάσταση αυτή τη σεζόν, συμμετέχοντας σε 25 ματς από όλους τους αγώνες. Η “Le10sport” ισχυρίζεται, ότι η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια προσφορά για τον Καντέ, αφού έχασε τον μέσο της Μονακό, Φαμπίνιο, το καλοκαίρι. O Τιάγκο Μότα είναι ο κύριος αμυντικός μέσος και η γαλλική πλευρά είναι πρόθυμη να προσφέρει στoν Ιταλό διεθνή υποστήριξη με τον Καντέ, ο οποίος φέρεται να θεωρείται διάδοχός του. Η αναφορά συνεχίζει λέγοντας, ότι η Παρί θα εστιάσει τις καλοκαιρινές της δαπάνες στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ώστε να έχει αντικαταστάτες για τους Ντι Μαρία και Λούκας, εάν εγκαταλείψουν την ομάδα.

Σχόλια