Ντάγκλας Κόστα: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions league»

ντάγκλας κόστα

O Ντάγκλας Κόστα παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Champions league μετά από 2 χαμένους τελικούς μέσα σε 3 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Champions league. Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στο τέλος όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Ξέρουμε πως στη διοργάνωση αυτή συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και οι καλύτεροι παίχτες. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολα μέσα στη Μπαρτσελόνα όπως θα είναι δύσκολα και απέναντι στον Ολυμπιακό αύριο. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε».

Τέλος, ο Κόστα έκανε και μια αναφορά στους Ιγκουαίν και Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο είναι ένας φανταστικός παίχτης. Φυσικά και το ήξερα ήδη όταν ήρθα εδώ αλλά άλλο να το βλέπεις από κοντά. Την ίδια θετική εντύπωση μου έχει αφήσει και ο Γκονζάλο. Φυσικά και οι επιθετικοί περνούν από δύσκολες περιόδους κατά καιρούς αλλά είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει σύντομα στο σκοράρισμα».

Σχόλια