Ενρίκε: ” Ο Ντένις Σουάρες μπορεί να γίνει Ινιέστα”

Την πεποίθησή του ότι ο νεαρός Ντένις Σουάρες μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Αντρές Ινιέστα εξέφρασε ο προπονητής της Μπάρτσα, Λουίς Ενρίκε, στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Σοσιεδάδ.

Ο Σουάρες σκόραρε δυο φορές στο νικηφόρο 5-2 και γενικά ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα, κάτι που έκανε τον προπονητή του να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν.

Αν θα μπορούσε να είναι ο νέος Ινιέστα; γιατί όχι! Οι παίκτες πρέπει να εξελίσσονται. Αλλά ο Ινιέστα είναι σαν τον Χάρι Πότερ,κάνει μαγικά. Είναι δύσκολο να βρεις άλλον. Αλλά ο Ντένις είναι στο σωστό δρόμο κι ελπίζω να μπορέσει να γίνει (διάδοχος του Ινιέστα).

Τα γκολ θα του δώσουν κίνητρο. Φτάνει στην περιοχή την σωστή στιγμή, αλλά χρειάζεται λίγη δουλειά στα τελειώματα, κάτι που βελτίωσε σήμερα. Είναι ο νεότερος παίκτης στο ρόστερ μας και ένας από τους λίγους που φεύγουν από την Β ομάδα και μπορούν να ξαναγυρίσουν εδώ.

Δουλεύει σκληρά στον έλεγχο της μπάλας αλλά και χωρίς αυτήν, κάτι που αρκετοί παίκτες ξεχνάνε.Έχεις την μπάλα στα πόδια σου μόλις ένα με ενάμισι λεπτό στην διάρκεια του αγώνα και πρέπει να εκμεταλλευτείς τον χρόνο χωρίς αυτήν. Ο Ντένις το καταφέρνει αυτό, γι αυτό είναι αγαπητός από τους συμπαίκτες του

Σχόλια