Ο Ντ’Αμπρόσιο μιλάει για την κλήση του στην Εθνική Ιταλίας

Ο Ντανίλο Ντ’Αμπρόσιο έλαβε την πρώτη του κλήση για να εκπροσωπήσει την Εθνική Ιταλίας και μίλησε γεμάτος περηφάνια και ενθουσιασμό γι’ αυτή την εξέλιξη στο επίσημο site της Ίντερ:

Το να περνάω τις πύλες του Κοβερτσιάνο (προπονητικό κέντρο της Εθνικής) ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Είχα ξαναπεράσει από εδώ με τις μικρές Εθνικές ομάδες, αλλά το να λαμβάνεις την κλήση για την Εθνική Ανδρών είναι εντελώς διαφορετικό συναίσθημα.

Ποτέ δεν έχασα την ελπίδα ότι θα βρεθώ εδώ, γιατί πιστεύω ότι με την σκληρή καθημερινή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αργά ή γρήγορα. Η ευχαρίστηση είναι ακόμη μεγαλύτερη, τώρα που πήρε τόσον χρόνο για να συμβεί. Με την γέννηση του γιου μου και την κλήση στην εθνική δεν θα μπορούσα να ευχηθώ πολλά περισσότερα αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πιόλι και τους συμπαίκτες μου, καθώς όταν η απόδοση της ομάδας ανεβαίνει, το ίδιο συμβαίνει και με την ατομική επίδοση των παικτών. Ο νέος μας προπονητής έχει δώσει μια νέα ταυτότητα την ομάδα που όλοι μπορούν αν δουν, τόσο που η ισοπαλία με την Τορίνο να είναι σαν ήττα για εμάς.

Η παρουσία μου στην εθνική είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα που πρέπει να αρπάξω, καθώς σε τελική ανάλυση, όλα φαίνονται στο γήπεδο. Επίσης είναι πρώτη φορά μετά από καιρό που η Ίντερ έχει τέσσερις παίκτες στην εθνική (Γκαλιαρντίνι, Έντερ, Καντρέβα οι υπόλοιποι) και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι!

Σχόλια