ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Ντόρτμουντ ο Μίτσι Μπατσουαγί

μίτσι μπατσουαγί

Ως αντι-Ομπαμεγιάνγκ ο Μίτσι Μπατσουαγί για την Ντόρτμουντ καθώς στην τελευταία μέρα των μεταγραφών και μετά την επίσημη πώληση του Γκαμπονέζου επιθετικού έκλεισε τον Βέλγο επιθετικό της Τσέλσι.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεταγραφικό τρίγωνο μεταξύ των Άρσεναλ – Τσέλσι και Ντόρτμουντ. Οι κανονιέρηδες και οι μπλε του Λονδίνου καίγονταν για την απόκτηση ενός επιθετικού, ιδίως ο Αντόνιο Κόντε καθώς ουσιαστικά υπολόγιζε μόνο τον Αλβάρο Μοράτα.

Από την άλλη η Ντόρτμουντ έψαχνε εναγωνίως έναν αντικαταστάτη του Γκαμπονέζου επιθετικού που ήταν δεδομένο πως θα καταλήξει στην Άρσεναλ. Αν και το αρχικό πλάνο ήταν να δοθεί ο Ολιβιέ Ζιρού δανεικός στην γερμανική ομάδα, όμως ο Γάλλος επιθετικός αρνήθηκε να εγκαταλείψει το Λονδίνο για οικογενειακούς λόγους, έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το τρίγωνο, καθώς οι μπλε επιθυμούσαν να “ξεφορτωθούν” τον Βέλγο επιθετικό που δεν έπεισε ποτέ τον Αντόνιο Κοντέ, προσφέροντας τον στην Ντόρτμουντ. Με την γερμανική ομάδα να δίνει το τελικό ΟΚ και να ολοκληρώνεται αυτό το τρελό τριπλό μεταγραφικό deal.

Σχόλια