Ξαναενδιαφέρεται για Μπελότι η Ατλέτικο

ξαναενδιαφέρεται για

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξαναενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιταλού διεθνή, Αντρέα Μπελότι, για το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού, ειδικά αν πέσει η τιμή των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπελότι, που έκλεισε τα 24 τον προηγούμενο μήνα, έχει συμβόλαιο την ομάδα του Τορίνο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με ρήτρα απελευθέρωσης 100 εκατομμυρίων ευρώ, που ισχύει μόνο για ομάδες εκτός της Ιταλίας. Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε αντικείμενο πολλών μαζικών προσφορών το καλοκαίρι, ιδιαίτερα από το Μιλάνο, αλλά δεν ήταν εφικτό να γίνει κάποια ολοκληρωμένη κίνηση. Ωστόσο, η κατάσταση μπορεί να έχει αλλάξει τώρα, επειδή ο Μπελότι έχει υποστεί τραυματισμούς και στη φετινή σεζόν έχει σημειώσει μέχρι στιγμής μόνο επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 18 αγώνες.

Σύμφωνα με τον Sky Sport Italia, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχασε το ενδιαφέρον της για τον Ιταλό διεθνή και πρόκειται να το εκδηλώσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο Μπελότι θα μπορούσε να αποτελέσει φαβορί για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αν τελικά ο Αντουάν Γκριεζμάν εγκαταλείψει το Wanda Metropolitano.

Σχόλια