Ξεκίνησε τις προπονήσεις και πάλι ο Μάρκο Ρόις!

ξεκίνησε τις

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, ξεκίνησε τις προπονήσεις και πάλι από την Τετάρτη έχοντας αναρρώσει εντελώς από το χειρουργείο, που είχε κάνει στο γόνατο του τον Ιούνιο.

Ο Γερμανός δεν συμμετείχε σε προπονήσεις και αγώνες από από τον Μάιο, καθώς υπέστη μερική διάσπαση σταυρωτού συνδέσμου. Τώρα εμφανίζεται με στόχο να επιστρέψει κανονικά στην ομάδα τον Φεβρουάριο, έχοντας χρόνο να ξανακερδίσει την ικανότητά να αγωνιστεί για μια θέση στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο προπονητής του, Πέτερ Στέγκερ, είπε στους δημοσιογράφους μιλώντας για τον Ρόις “Δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό που είδα, μου άρεσε πολύ. Ακόμα, θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά αν κάποιος τον έβλεπε, θα μπορούσε να σκεφτεί ότι είναι ήδη έτοιμος επειδή είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής”.

Παράλληλα με τον Ρόις, προπονήσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη και οι Μάριο Γκέτσε, Γκονζάλο Κάστρο και Λούκας Πίστσεκ. Οι τέσσερεις παίκτες φορούσαν μπλέ φανέλες σηματοδοτώντας τους συμπαίκτες τους να μην τους ανταγωνίζονται τόσο, λόγω των τραυματισμών. Ο Πέτερ Στόγκερ πρόσθεσε για την τετράδα “Όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές και μπορείς να φτιάξεις κάτι καλό από αυτό. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό για εμάς”.

Σχόλια