Οδεύει προς Ηνωμένες Πολιτείες ο Ιμπραϊμοβιτς

Ηνωμένες Πολιτείες

Προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα τους Λος Άντζελες Γκάλαξι φαίνεται πως οδεύει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς καθώς φαίνεται πως δεν αποτελεί μέρος των πρωταρχικών επιλογών του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Σουηδός επιθετικός προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, παρόλα αυτά από τα μέσα Νοεμβρίου έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις του, όμως ποτέ δεν μπήκε στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο. Καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως λόγω της ηλικίας του και της μακρόχρονης απουσίας του, δεν έχει ακόμη την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να βγάλει 90λεπτο.

Εάν ο Ζλάταν επιθυμεί να φύγει από την Γιουνάιτεντ, σε καμία περίπτωση, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα του βάλει εμπόδια. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με το μέλλον του. Τελευταία φορά που είχαμε μια προσωπική κουβέντα, με διαβεβαίωσε πως θέλει να επανέλθει πλήρως σε φυσική κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα μας.ανέφερε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες του MLS ανοίγει στις 7 Φεβρουαρίου και είναι δεδομένο πως αν οι Λος Άντζελες θέλουν να κάνουν το μεταγραφικό μπαμ, θα πρέπει να ξεκινήσουν σύντομα τις συνομιλίες, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Σχόλια