Οι ψήφοι των Κριστιάνο, Μέσι.. και Τοροσίδη για τον ‘Best Player’

Best Player

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ έτσι ώστε να στεφθεί εκ νέου ως ο ‘Best Player της FIFA’ την Δευτέρα, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν αναδείχθηκε ο Καλύτερος Προπονητής για το 2017 στην εξαίσια τελετή που έλαβε μέρος στο Λονδίνο.

Το δίδυμο αυτό των Μερένγκες έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τεράστια επιτυχία που βιώνει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος από την Μαδρίτη. Όμως, δεν ήταν ο Κριστιάνο η πρώτη επιλογή πολλών από τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων.

Αρχικά, ως είθισται, Κριστιάνο και Μέσι δεν ψήφισαν ο ένας τον άλλον, καθώς ο Αργεντινός επέλεξε τους Λ. Σουάρεζ, Αντρές Ινιέστα και Νεϊμάρ κατά σειρά, ενώ ο Πορτογάλος τους Μόντριτς, Ράμος και Μαρσέλο. Το καλό παράδειγμα έδειξαν οι Ντάνι Άλβες και Λούκα Μόντριτς οι οποίοι ψήφισαν Νεϊμάρ, Μέσι, Κριστιάνο και Κριστιάνο, Μέσι, Κρος αντίστοιχα.

Στα.. δικά μας, ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, επέλεξε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Τζίτζι Μπουφόν, ενώ ο “καπετάνιος” του εθνικού μας συγκροτήματος Μίκαελ Σκίμπε άφησε τα προφανή και επέλεξε τους Τόνι Κρος, Εντέν Αζάρ και Πιερ-Εμερίκ Αουμπαμεγιάνγκ.

Σχόλια