Ο Ελνενί τρολάρει Σάντσες για… το Παγκόσμιο (tweet)

Ελνενί

Θύμα τρολαρίσματος από τον Μοχάμεντ Ελνενί έπεσε ο Αλέξις Σάντσες για τον αποκλεισμό της Χιλής από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Το tweet του Αιγύπτιου μέσου της Άρσεναλ ήρθε πάνω στην στιγμή που φαίνεται πως εντός των αποδυτηρίων της ομάδας υπάρχει αναβρασμός σχετικά με το μέλλον του Χιλιανού. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός στο τελευταίο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας όπου ο Σάντσες ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής, πανηγύρισε τα γκολ που πέτυχε σχεδόν μόνος του.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι συμπαίχτες του Σάντσες έχουν απηυδήσει με την στάση του για το συμβόλαιο και μάλιστα θεωρούν πως εκβιάζει την μεταγραφή του, χαλώντας το κλίμα στην ομάδα. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ορισμένοι εξ΄αυτών έχουν ζητήσει από τον Βενγκέρ να τον παραχωρήσει τον Γενάρη.

Και πάνω έκαναν την εμφάνιση τους αυτά τα δημοσιεύματα, ήρθε το εν λόγω tweet από τον Ελνενί, όπου αναφέρει τους συμπαίχτες του όπου θα ταξιδέψουν μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με την υποσημείωση, βάζοντας και emoji γέλιου, πως Αλέξις Σάντσες δεν υπάρχει χώρος για εσένα.

Δείτε το tweet του Ελνενί:

Σχόλια