Ο ‘Ζιζού’ επιβεβαίωσε την ανανέωση του συμβολαίου του

επιβεβαίωσε

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιβεβαίωσε πως έχει συμφωνήσει σε ένα νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός της. Ο Γάλλος αποκάλυψε την επέκταση με τον σύλλογο την Τρίτη, στον Ισπανό Dermot Corrigan:

Όπως έγραψε ο Joaquin Maroto της AS, φημολογείται από τον Αύγουστο πως το συμβόλαιο θα είναι τριετούς διάρκειας και θα κρατήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στην πρωτεύουσα ως το 2020.

Ο πρώην Γάλλος διεθνής είναι ένα σύμβολο για την Μαδριλένικη ομάδα, ίσως περισσότερο ως τεχνικός πλέον παρά από ότι ήταν ως παίκτης, όταν αγωνίστηκε στους Γκαλάκτικος από το 2001 ως το 2006, όταν και είχε κατακτήσει μια LaLiga, ένα Champions League και δύο Ισπανικά κύπελλα.

Παρά το γεγονός πως προσλήφθηκε ως πρώτος προπονητής των Μπλάνκος τον Ιανουάριο του 2016, ο Ζιντάν κατάφερε να θριαμβεύσει και να σπάσει αρκετά ρεκόρ, έχοντας οδηγήσει την ομάδα της LaLiga σε απίθανες επιτυχίες, όπως τα δύο σερί τρόπαια Champions League, το τρόπαιο του UEFA Super Cup αλλά και αυτό του FIFA Club World Cup. Οι Μερένγκες έσπασαν την “κακοδαιμονία” που υπήρχε για 58 χρόνια όταν με επιτυχία κατόρθωσαν να περάσουν τους δύο σερί τελικούς του Champions League για πρώτη φορά από το μακρινό 1959, δείχνοντας έτσι την νοοτροπία νικητή που διακατέχει ο Ζινεντίν Ζιντάν και που την μετέδωσε άμεσα στους παίκτες του.

Σχόλια