Ο Πουγιόλ θα παρακολουθήσει το El Clasico στην Θεσ/νίκη παρέα με πρόσφυγες!

πρόσφυγες

Παρέα με πάνω από 1.000 πρόσφυγες στην Θεσσαλονίκη θα παρακολουθήσει ο Κάρλες Πουγιόλ το El Clasico, ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, λαμβάνοντας μέρος σε μια πρωτοβουλία της La Liga, της οποίας είναι πρεσβευτής.

Μαζί με την εταιρία MEDIAPRO και διάφορες ΜΚΟ που ασχολούνται με την φιλοξενία των προσφύγων σε διάφορα Καμπ της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αυτά της Νέας Καβάλας, του Κιλκίς, του Ωραιοκάστρου και της Σόφτεξ, αλλά και ανθρώπους που διαμένουν σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη, ο πάλαι ποτέ αρχηγός των Μπλαουγκράνα, παρέα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τεμπάς, θα βρεθούν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, όπου θα έχει δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον με γιγαντο-οθόνες και χάπενινγκ γύρω από το ομορφότερο άθλημα στον κόσμο.

Έτσι, οι ταλαιπωρημένοι αυτοί άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να ξεχάσουν έστω και για λίγο τον πόλεμο και την πείνα, που τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν από τις χώρες τους και θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους αθλητές να συναγωνίζονται σε ένα από τα σημαντικότερα και θεαματικότερα Ευρωπαϊκά Ντέρμπι.

Επιπλέον, θα υπάρχουν και μικρά γηπεδάκια 3χ3, όπου θα μπορούν να παίξουν μεταξύ τους τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες φαν του αθλήματος, αλλά και αρκετά πολιτιστικά δρώμενα που έχουν ως σκοπό να ενώσουν τις κουλτούρες των ανθρώπων. Το event θα ξεκινήσει από τις μεσημβρινές ώρες και θα διαρκέσει μέχρι και μετά την λήξη του El Clasico.

Αυτή πραγματικά είναι μια πλευρά του ποδοσφαίρου για την οποία αξίζει να μάχεται κανείς.

Σχόλια