Ο τραυματισμός του Γκορέτσκα ματαιώνει την μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ

τραυματισμός του

Ο Λέον Γκορέτσκα ήταν μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο τραυματισμός του στο πόδι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο διάστημα, ματαιώνει αυτή την κίνηση, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Γερμανός μέσος της Σάλκε είχε όλα αυτά που ήθελε ο Ζοσέ Μουρίνιο και σε συνάρτηση με την καλή ηλικία του (22 χρονών) αποτελούσε μια πού καλή επιλογή. Οι Άγγλοι θεωρούν πως οι ‘Κόκκινοι διάβολοι’ κέρδισαν την μάχη με τις Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και πήραν το “ναι” για την μεταγραφή του νεαρού. Ο τραυματισμός στο πόδι του όμως θα τον αφήσει για αρκετό καιρό εκτός και πλέον η μετακίνηση του σταμάτησε μιας και δεν θα μπορεί να περάσει τα ιατρικά τεστ. Ο Μουρίνιο φιλοδοξεί πως ο Γερμανός, μετά την αποθεραπεία του θα μπορέσει να επανέλθει και θα επιστρέψει το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Ο Γκορέτσκα φέτος έχει ήδη έξι γκολ σε 14 εμφανίσεις με τους ‘βασσιλικούς μπλε’ και έδειχνε σε κάθε αγώνα την ωριμότητα του. Η ατυχία όμως του γύρισε την πλάτη και από εκεί που τον ήθελαν πολλές ομάδες της Ευρώπης τώρα θα πρέπει να περιμένει για να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω. Η Γιουνάιτεντ πάντως δεν θα αφήσει την περίπτωση του Γερμανού μέσου.

Σχόλια