Πήρε το πράσινο φως για το νέο γήπεδο η Τσέλσι!

το πράσινο φως

Το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει απερίσπαστη τα πλάνα της για την ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ» έλαβε η Τσέλσι! Από τον Μάρτιο του 2017 οι «μπλε» έχουν πάρει την έγκριση για την ανοικοδόμηση καινούριου «σπιτιού» τους, έχοντας φυσικά φροντίσει και για την αποζημίωση των κατοίκων της γύρω περιοχής. Προ ημερών, όμως, η οικογένεια Κρόσθγουεϊτ, που διαμένει ακριβώς πίσω από την ανατολική εξέδρα του «Στάμφορντ Μπριτζ», κατέθεσε ένσταση, διαμαρτυρώμενη πως το γήπεδο θα εμπόδιζε τις ακτίνες του ήλιου να εισέλθουν στο σπίτι τους και ανάγκασε την Τσέλσι να απευθυνθεί αμέσως στο Δημοτικό Συμβούλιο του Hammersmith and Fulham προκειμένου να βρεθεί λύση.

Το θέμα συζητήθηκε χθες και η προσφυγή των Κρόσθγουεϊτ δεν έγινε δεκτή, κάτι που σημαίνει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας μπορούν πλέον να συνεχίσουν το σχεδιασμό του νέου τους γηπέδου 60.000 θέσεων, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2023/24 και θα κοστίσει ένα δισεκατομμύριο λίρες!

Στην Τσέλσι ελπίζουν πως σε 18 μήνες θα βρίσκονται σε θέση να μετακινηθούν από το γήπεδο τους, έτσι ώστε να ξεκινήσει η ανακατασκευή του η οποία αναμένεται να διαρκέσει 4 χρόνια.

Σχόλια