Παστόρε:”Δεν θέλω να φύγω από την Παρί”

δεν θέλω

Δεν θέλω να φύγω από την Παρί λέει ο μέσος της πρώτης ομάδας του Παρισιού, Χαβιέ Παστόρε, καθώς ο Τιάγκο Σίλβα είχε εκθέσει τον Αργεντίνο λέγοντας πως ο Παστόρε σκεφτόταν έξοδο από την ομάδα του.

Ο μεταγραφικός στόχος της Ίντερ, Χαβιέ Παστόρε, αρνήθηκε, πως είπε στον Τιάγκο Σίλβα, ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν τονίζοντας, ότι θέλει να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Ο πρώην άνδρας της Παλέρμο προκάλεσε διαμάχη, όταν επέστρεψε αργά από το Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα, φουντώνοντας τις φήμες για μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο. Ο Τιάγκο Σίλβα εξήγησε στους δημοσιογράφους σε μια συνέντευξή του, ότι ο Παστόρε είπε στο σύλλογο ότι ήθελε να φύγει και δεν συμφώνησαν. Τώρα ο Αργεντινός διεθνής απάντησε μέσω του Yahoo Sport, αποκαλύπτοντας ότι η έγκυος σύζυγός του, Χιαρα, δεν έπρεπε να πετάξει για λίγες μέρες.

“Ποτέ δεν μίλησα με τον Τιάγκο Σίλβα για το πρόβλημα ή το μέλλον μου. Ποτέ δεν πίεσα κανέναν. Δεν είναι το ύφος μου. Δεν γνώριζε το είδος του προβλήματος που είχα και τι με έκανε να φτάσω αργά. Επαναλαμβάνω, το όνειρό μου ήταν πάντα να είναι η τελευταία μου υπογραφή με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πάντα πιστός. Δεν είναι αλήθεια ότι θέλω να φύγω. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Παρί”, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στο Yahoo Sport.

Σχόλια