Πεπ: “Καταστρέφουμε τους παίχτες μας”

καταστρέφουμε

Κατά των αγωνιστικών μέσα στις γιορτές τάχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας χαρακτηριστικά:Καταστρέφουμε τους ποδοσφαιριστές με τόσους συχνούς αγώνες μέσα στις γιορτές.”

Πόσους ακόμη τραυματισμούς περιμένει να δει η ομοσπονδία, ώστε να πάρει κάποια μέτρα;αναρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Γουότφορντ ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Και πρόσθεσε: “Μιλάμε για ποδόσφαιρο το οποίο είναι ένα αρκετά επίπονο άθλημα, δεν είναι ούτε μπάσκετ, ούτε τουρνουά τένις, είναι μια μακροχρόνια διοργάνωση το πρωτάθλημα με υψηλές απαιτήσεις, επομένως τέσσερις αγώνες μέσα σε 13 ημέρες είναι ανεπίτρεπτο, σκοτώνουμε τους ποδοσφαιριστές μας, με αυτόν τον τρόπο.

Δεν λέω να καταργηθεί η αγωνιστική της Boxing Day καθώς είναι μια παράδοση της χώρας και είναι ένα όμορφο έθιμο. Αλλά θεωρώ υπερβολή να υπάρχουν δυο αγωνιστικές πριν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και αμέσως μετά, με αποτέλεσμα να δίνονται αγώνες μέσα σε 2 ημέρες. Θεωρώ πως χρειάζονται πάνω από τρεις ημέρες ώστε το σώμα να επανέλθει, άλλωστε αυτό φαίνεται και στην πράξη. Δείτε πόσους μυϊκούς τραυματισμούς είχαν οι ομάδες από την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι σήμερα.είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Καταλανός τεχνικός.

Αφορμή βέβαια για τα σχόλια αυτά του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να είναι άλλο από τις απώλειες και μάλιστα για αρκετό χρονικό διάστημα τόσο του Γκάμπριελ Ζέζους αλλά και του εγκεφάλου της Μάντσεστερ Σίτι την φετινή χρονιά, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Σχόλια