Πετούσαν αντικείμενα στον Νεϊμάρ οι οπαδοί της Μαρσέιγ!(vid)

αντικείμενα

Ο σουπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ κατηγόρησε τους οπαδούς της Μαρσέιγ ότι του πετούσαν αντικείμενα, φαγητό ακόμα και ψωμί, αλλά και ποτά πάνω του κατά την διάρκεια του Γαλλικού ντέρμπι που έληξε ισόπαλο 2-2 με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να αποβάλλεται με 2 κίτρινες κάρτες.

Ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε αστυνομική προστασία όταν εκτελούσε τα κόρνερ στο Βελοντρόμ, αφού έβρεχε κυριολεκτικά αντικείμενα από τον αέρα, συμπεριλαμβανομένων και μπαγκέτες, χυμοί και κόκα κόλα! Παρότι το να σε χτυπήσει μια μπαγκέτα είναι πιο πολύ κωμικό από επικίνδυνο, ο Νεϊμάρ ήταν υπερβολικά νευριασμένος και υποστήριξε πως δεν υπήρχε δικαιολογία στο να του πετάξουν οτιδήποτε.

Οι οπαδοί μου πετούσαν όλων των ειδών τα αντικείμενα. Θα μπορούσα να έχω γεύμα. Υπήρχαν μπαγκέτες, χυμός πορτοκάλι, κόκα κόλα. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα το αν γίνεται εδώ ή στο Copa Libertadores, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο με το να πας σε ένα εστιατόριο και να χτυπήσεις τον σεφ με ένα μαχαίρι και ένα πιρούνιανέφερε ο Νεϊμάρ.

 

Σχόλια