Πιέζει για την απόκτηση Ναμπί Κεϊτά η Λίβερπουλ

Ναμπί Κεϊτά

Για την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά πιέζει η Λίβερπουλ την Λειψία, ώστε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι κόκκινοι θέλουν άμεσα την απόκτηση του άσου της Λειψία, παρά την σθεναρή άρνηση του γερμανικού συλλόγου, καθώς όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Ράλφ Χάνσεχουλτ δεν υπάρχει λόγος για να τον παραχωρήσουμε την δεδομένη χρονική στιγμή, αν και όπως αναφέρει η Daily Mail η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαφωνεί.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να παραχωρήσουμε τον Κεϊτά πριν το τέλος της σεζόν, τέλος. Ο Κεϊτά είναι μέλος της Λειψία και ελπίζω το σαββατοκύριακο που αντιμετωπίζουμε την Σάλκε να έχει καλή απόδοση για την ομάδα του. Αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί αυτή την στιγμή και όχι τα υποθετικά σενάρια για μεταγραφές.σημείωσε ο προπονητής του στην γερμανική ομάδα.

Πάντως η Daily Mail επιμένει πως γίνονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει και η τελική συνάντηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ η αγγλική εφημερίδα, το κόστος για την Λίβερπουλ θα ανέλθει σε 58 εκατομμύρια λίρες και τελικά βγει στο Champions League το τελικό ποσό της μεταγραφής θα αγγίξει τα 67 εκατομμύρια λίρες καθώς προβλέπεται bonus.

Σχόλια