Πιο κοντά στην έξοδο από την Ρεάλ ο Κριστιάνο!

πιο κοντά στην έξοδο

Ακόμα πιο κοντά στην έξοδο από την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Πόρτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο αφού σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Duncan Castles, ο 32χρονος δεν περνά τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη και μεγάλη ευθύνη έχει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρόεδρος των “Μερένχες” έχει εκφράσει δημόσια αρκετές φορές τον θαυμασμό του για τον Νεϊμάρ με την Ρεάλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ενώ ο Πέρεθ είχε πει στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας στον Κριστιάνο Ρονάλντο, πως ο Νεϊμάρ θα είχε ελπίδες να την κατακτήσει μέσω της Ρεάλ. Αυτό εξόργισε τον Κριστιάνο αφού το θεώρησε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του, ενώ είναι δυσαρεστημένος και από το γεγονός πως η Ρεάλ δεν του δίνει νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές που θέλει.

Στο ρεπορτάζ του ο δημισιογράφος Duncan Castles ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Ρονάλντο έχει θυμώσει από την αποτυχία της Ρεάλ να του προσφέρει ένα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο. Έχει επίσης παραπονεθεί σε φίλους του για την έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του προέδρου της Ρεάλ, ο οποίος φλέρταρε δημόσια τον Νεϊμάρ την βραδιά που ο Πορτογάλος διεθνής έπαιρνε την πέμπτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του”

Σχόλια