Πιόλι: “Πολλά λάθη στην δημιουργία του παιχνιδιού μας”

Ο προπονητής της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι, τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη στην δημιουργία του παιχνιδιού της και την κατοχή της μπάλας και αυτό πλήρωσε απέναντι στην Τορίνο. Να τι είπε ο Ιταλός στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς:

Η Τορίνο έπαιξε δυνατά και επιθετικά, αλλά το περιμέναμε αυτό. Μας πήρε, παρ’ όλα αυτά, αρκετή ώρα να τους ζυγίσουμε σωστά και κάναμε πολλά λάθη στην δημιουργία του παιχνιδιού μας. Είχαμε τρεις ή τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα. Πιέσαμε για την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά δεν τα καταφέραμε και είμαστε απογοητευμένοι γι’ αυτό.

Είναι πολύ απογοητευτικό γιατί κυνηγάμε έναν τεράστιο στόχο. Προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε ένα πολύ μεγάλο καμ-μπάκ και ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και ακριβώς γι αυτό τον λόγο θα έπρεπε να είμαστε ακόμη πιο αποφασισμένοι από την αρχή του αγώνα.

Παίζουμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και περίμενα τα τελειώματά μας να είναι λίγο καλύτερα σήμερα. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε περισσότερα τεχνικά λάθη απ’ όσα έπρεπε και αυτό σημαίνει ότι δεν ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι. Μια ομάδα σαν την δικιά μας δεν έχει περιθώρια για τόσα λάθη στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε. είναι κρίμα γιατί δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν σκοράραμε.

Προσωπικά είμαι χαρούμενος που έχω την στήριξη της διοίκησης. Σίγουρα σήμερα δεν είμαστε χαρούμενοι, καθώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ξέρω ότι κάποιοι ανησυχούν για το μέλλον μου στο κλαμπ, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος με το παρόν και την δουλειά που κάνουμε. Δυστυχώς χάσαμε μια ευκαιρία σήμερα, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας από το διάλειμμα εν όψει των διεθνών αγώνων και να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα

Σχόλια