Πιόλι: “Να φτάσουμε την Ίντερ εκεί που ανήκει”

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά την μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα με 4-2, ο τεχνικός της Ίντερ Στέφανο Πιόλι φάνηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και αισιόδοξος για την συνέχεια.

Για την γενική εικόνα της ομάδας του είπε: “Κάναμε πολλά καλά πράγματα σήμερα, ιδιαίτερα στην αρχή του αγώνα. Οι παίχτες μου ξέρουν να παίζουν πολύ καλά στην επίθεση. Θέλουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια και να θέτουμε τον αντίπαλο υπό πίεση” .

Για την κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος: “Δεν κρατήσαμε καλά την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο. Είδα αρκετά καλά πράγματα, αλλά και αρκετά άσχημα που ήδη ξέραμε ότι πρέπει να διορθώσουμε.Πρέπει όμως να μάθουμε ότι δεν μπορούμε να κρατάμε το ίδιο τέμπο για 95′. Υπάρχουν πάντα 2 ομάδες στο γήπεδο“.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη γνωριμία του με τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, δήλωσε: “Μου έκανε άριστη εντύπωση ο κύριος Ζάνγκ. Οι ιδιοκτήτες ξέρουν πολύ καλά πως να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτάσουμε την Ίντερ εκεί που ανήκει.”

Σχόλια