Πολυπόθητος ο Νίκολας Γκαϊτάν της Ατλέτικο!

πολυπόθητος ο

Όπως όλα δείχνουν, είναι πολυπόθητος ο Νίκολας Γκαϊτάν της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού τουλάχιστον τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται για την υπογραφή του μέσου, ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Η Έβερτον, η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, η Σαουθάμπτον και η Γουότφορντ κάνουν σημαντικές προσπάθειες να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Ο Γκαϊτάν είναι διαθέσιμος να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, αλλά δεν είναι ακόμη απολύτως σαφές αν θα πάρει μεταγραφή ή αν θα πάει ως δανεικός. Η Marca ανέφερε την Τρίτη, ότι δύο από τις ομάδες μεταξύ της Έβερτον, της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, της Σαουθάμπτον και της Γουότφορντ εξετάζουν το ενδεχόμενο μόνιμης μεταφοράς, ενώ οι δυο άλλες τον θέλουν δανεικό. Δυστυχώς, η ισπανική εφημερίδα δεν αναφέρει ποια ομάδα θέλει τι, αφήνοντας τουλάχιστον ένα μικρό μυστήριο. Ωστόσο, όλοι παρουσιάζονται πρόθυμοι να χτυπήσουν την πόρτα του Γκαϊτάν.

Ο Νίκολας Γκαϊτάν δεν μοιάζει να αποτελεί άμεσα είδος αγοράς για την Σαουθάμπτον, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα πλάγια, κάτι που θα μπορούσε να ενδιαφέρει και την Έβερτον. Όσον αφορά την τιμή, η Marca δηλώνει ότι θα πρέπει να είναι περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, αν και η αγορά θα υποδείξει τι μπορεί να πάρει η Ατλέτικο.

Σχόλια