Προβάδισμα για Σάντσες η Γιουνάιτεντ

προβάδισμα

Προβάδισμα στην υπόθεση του Αλέξις Σάντσες φαίνεται πως έχει αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι που διστάζει να καταθέσει πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, καθώς προτιμά να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την αγγλική εφημερίδα Mirror και το Sky Sports Italia, οι πολίτες κόλλησαν στις διαπραγματεύσεις με τους κανονιέρηδες που ζητούν 35 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του Χιλιανού, αλλά και από το γεγονός πως ο ατζέντης του ζητά συμβόλαιο ύψους 400.000 λιρών εβδομαδιαίως. Ο δισταγμός αυτός φαίνεται πως έδωσε την ευκαιρία στην Γιουνάιτεντ να μπει σφήνα στην υπόθεση και να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις και των δύο πλευρών, με το συνολικό κόστος να μην αποκλείεται να φτάσει τα 120 εκατομμύρια λίρες.

Μάλιστα αν λάβουμε υπόψιν τις τελευταίες δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ πως ο Σάντσες θα παραχωρηθεί μόνο αν η Άρσεναλ εξασφαλίσει τον αντικαταστάτη του, η Γιουνάιτεντ αποκτά άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Καθώς σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ η πρόταση των κόκκινων διαβόλων, πέρα από το οικονομικό σκέλος περιλαμβάνει και τον Μχιταριάν ως έμψυχο αντάλλαγμα, έναν ποδοσφαιριστή που χαίρει άκρας εκτίμησης από τον Αρσέν Βενγκέρ. Σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Σίτι που είναι ξεκάθαρα αρνητική στην παραχώρηση οποιαδήποτε ποδοσφαιριστή της ως αντάλλαγμα για τον Χιλιανό, άλλωστε το καλοκαίρι η Άρσεναλ είχε ζητήσει τον Στέρλινγκ.

Σχόλια