Προπονητής της Ατλέτικο ο Σιμεόνε και την επόμενη σεζόν

προπονητής της

Και την επόμενη σεζόν ο Ντιέγκο Σιμεόνε πρόκειται να είναι προπονητής της Ατλέτικο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκιε Σερέζο.

Ο Σιμεόνε συνδέθηκε επίμονα με μια απομάκρυνση από την Ατλέτικο τα τελευταία χρόνια, με την Έβερτον να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, πριν διορίσει τον Σάμ Αλαρντάις. Η ομάδα της Αργεντινής και η Ίντερ είναι αυτές με τις οποίες συνδέεται περισσότερο ο προπονητής, καθώς είναι δυο ομάδες, από τις οποίες έχει περάσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ωστόσο, οι βλέψεις να αναλάβει ως προπονητής ο Σιμεόνε για τις δύο ομάδες βρίσκονται μακριά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σερέζο, ο Σιμεόνε έδωσε το λόγο του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο Wanda Metropolitano.

“Είναι ήρεμος, άνετος και δουλεύει καλά στην Ατλέτικο. Είμαστε υπερήφανοι, που έχουμε αυτόν τον σπουδαίο προπονητή και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό που είναι ως αθλητής και ως άνθρωπος. Έχουμε το λόγο και τη δέσμευσή του ότι θα είναι στην Ατλέτικο την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σχόλια