Βενγκέρ: “Προτεραιότητα μας η Premier League”

Premier League

Προτεραιότητα για τον Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί η Premier League όπως τόνισε ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Κολωνία στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Κάτι βεβαίως που φάνηκε και από την ανακοίνωση της αποστολής στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Τσεχ, Κοσιελνί, Λακαζέτ, Γουέλμπεκ, Τσάκα, Οζίλ, Ράμσεϊ και ο τραυματίας Κοκλέν.

Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η Premier League, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Τσέλσι οπότε αποτελεί μια καλή ευκαιρία για rotation.” Ερωτώμενος γιατί δεν ακολουθεί το παράδειγμα της Γιουνάιτεντ που κατέκτησε το Europa League και παίζει πλέον στο Champions League παρότι τερμάτισε 6η, είπε: “Για 20 χρόνια παίζαμε στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, αυτό έχουμε και φέτος ως στόχο. Σίγουρα το Europa League αποτελεί μια ευκαιρία, άλλωστε σαν Άρσεναλ διεκδικούμε όλα τα τρόπαια, ωστόσο επαναλαμβάνω προτεραιότητα μας αποτελεί η Premier League.

Για την επιστροφή Γουίλσιρ:Δουλεύει σκληρά στην προπόνηση και κάθε μέρα γίνεται όλο και δυνατότερος, φέτος πιστεύω πως είναι η χρονιά του, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, μακάρι φέτος να είναι υγιής και να πάρει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Όσον αφορά τον Κοκλέν:Ο τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ κρίνεται αρκετά σοβαρός, σίγουρα θα είναι εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Σχόλια