Το πρόγραμμα-φωτιά της Γιούβε τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας-φωτιά για τη Γιουβέντους καθώς, σύμφωνα με το πρόγραμμα της, η Μεγάλη Κυρία θα κληθεί να δώσει σπουδαία παιχνίδια τόσο σε Ευρώπη όσο και στην Ιταλία.

Αρχικά, ο Απρίλιος ξεκινάει για τη Γιούβε με την επικίνδυνη έξοδο στην Νάπολη, οπού θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που βρίσκεται τρίτη στη βαθμολογία. Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί σε περίπτωση νίκης της Νάπολι, το πρωτάθλημα αποκτά ξανά ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες αυτή τη φορά για το κύπελλο στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ της Γιούβε στο Τορίνο. Οι Μπιανκονέρι θέλουν ένα καλό σκορ που θα τους δώσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Στη συνεχεία, η Γιούβε υποδέχεται την Κιέβο και λίγες μέρες αργότερα αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο Τορίνο για τους 8 του Champions league. Μετά, ταξιδεύει σε ένα εύκολο θεωρητικά ματς με την Πεσκάρα και ακολουθεί ο επαναληπτικός με τους Καταλανούς. Ο Απρίλιος κλείνει με το εντός έδρας ματς με τη Τζένοα και την άκρως δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την έκπληξη του πρωταθλήματος Αταλάντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

02/04: Νάπολι-Γιουβέντους (πρωτάθλημα)

05/04: Νάπολι-Γιουβέντους (κύπελλο)

08/04: Γιουβέντους-Κιέβο (πρωτάθλημα)

11/04: Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα (Champions league)

15/04: Πεσκάρα-Γιουβέντους (πρωτάθλημα)

19/04: Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους (Champions league)

23/04: Γιουβέντους-Τζένοα (πρωτάθλημα)

30/04: Αταλάντα-Γιουβέντους (πρωτάθλημα)

 

Σχόλια