Οι πρώτες αντιδράσεις της Γιούβε για την κλήρωση (tweets)

Ποικίλες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις της Γιουβέντους για το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Champions league. Οι Μπιανκονέρι θα βρουν στο δρόμο τους τη Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια τους να φτάσουν έως την κατάκτηση του τροπαίου.

Πάβελ Νέντβεντ

«Είναι μια πρόκληση για εμάς. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Έχουμε βελτιωθεί πολύ από τον τελικό του 2015. Θα είναι δύο τελικοί για εμάς. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, δεν έχει σημασία αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Παίζεις παντού για τη νίκη. Έχουμε αμέριστο σεβασμό για τη Μπάρτσα αλλά δεν τη φοβόμαστε. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ας νικήσει ο καλύτερος».


Πάουλο Ντιμπάλα

«Όταν εμπιστεύεσαι τους συμπαίχτες σου και τη δύναμη της ομάδας σου, δεν υπάρχει κανένα ίχνος φόβου. Τα καλύτερα για την Γιούβε δεν έχουν έρθει ακόμη».

Σάμι Κεντίρα

«Δύσκολη αντίπαλος η Μπάρτσα αλλά έχουμε την ποιότητα να την αντιμετωπίσουμε. Είναι μια δυνατή ομάδα αλλά εμείς διαθέτουμε ό,τι χρειάζεται για να προκριθούμε».

Κλαούντιο Μαρκίζιο

«Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση»


Μαξ Αλέγκρι

«2 όμορφα γήπεδα, 2 ομάδες πρωταθλήτριες, 180 λεπτά πάθους και θέλησης. Η γοητεία των παιχνιδιών αυτών ξεπερνάει κάθε φόβο. Θα είμαστε πανέτοιμοι!»


Τζίτζι Μπουφόν

«Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Μετράει μόνο το εμείς»

Σχόλια