Πόλεμος εισιτηρίων μεταξύ Σεβίλλης και Γιουνάιτεντ

πόλεμος

Ένας πόλεμος εισιτηρίων έχει ξεσπάσει μεταξύ της ισπανικής Σεβίλλη και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αφορμή τις τιμές των εισιτηρίων για το πρώτο κυρίως παιχνίδι στην Ισπανία για την φάση των 16 του Champions League.

Η ισπανική ομάδα επικαλούμενη την μεγάλη σημασία του παιχνιδιού κοστολόγησε τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με 89 λίρες Αγγλίας, την στιγμή που στο ίδιο γήπεδο για την φάση των ομίλων οι οπαδοί της Λίβερπουλ πλήρωσαν μόλις 54 λίρες. Όπως ήταν φυσικό η στάση αυτή εξόργισε τόσο τους οπαδούς όσο και την διοίκηση της ομάδας και για αυτό το λόγο υπήρξαν άμεσα επαφές με την Σεβίλλη αλλά και την UEFA.

Όμως οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, με την ισπανική ομάδα να είναι ανένδοτη στο να αλλάξει την τιμή των εισιτηρίων, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχωρά σε αντίποινα. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε πως η τιμή των εισιτηρίων για την ρεβάνς στο πέταλο των φιλοξενουμένων θα είναι επίσης 89 λίρες Αγγλίας ως αντίποινα στις πρακτικές των Ισπανών. Παράλληλα ενημέρωσε τους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία πως θα πληρώσουν μόλις 54 λίρες και τα υπόλοιπα 35 θα τα καταβάλει η ίδια από τα έσοδα των εισιτηρίων των οπαδών της Σεβίλλη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας αυτοί που ξεσηκώνονται, με την Σεβίλλη να κατηγορεί με την σειρά της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην UEFA για την αιφνίδια αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, καθώς όπως τονίζει η αρχική τους τιμή ήταν 53 λίρες έκαστο.

Σχόλια