Ράκιτιτς: “Δεν πρέπει να φύγουν Μέσι και Ινιέστα”

Ο μέσος της Μπάρτσα, Ιβάν Ράκιτιτς, τόνισε πως Λέο Μέσι και Αντρές Ινιέστα δεν πρέπει να φύγουν από την Μπαρτσελόνα με κανέναν τρόπο, αλλά και πως δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Cadena Ser.

Σχετικά με τον Μέσι, αυτό που έχει εδώ στην Μπάρτσελόνα είναι κάτι που τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν. Είμαι σίγουρος ότι θέλει πολύ να μείνει. Ο Ινιέστα; Είναι δύσκολο να φανταστώ την Μπαρτσελόνα χωρίς αυτόν. Όπως ήταν και με τον Τσάβι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο“.

Οι Μπλαουγκράνα προσπαθούν να εξοικονομήσουν τους κατάλληλους πόρους  ώστε να προσφέρουν στον Λέο Μέσι ένα συμβόλαιο της τάξης των 35 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ του χρωστάνε ακόμη λεφτά από τα προηγούμενα συμβόλαια.

Όσο για τον Ινιέστα, οι άνθρωποι στο τιμόνι της ομάδας επιθυμούν διακαώς να τον δουν να αναλαμβάνει τα ηνία της Λα Μασία μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ φημολογείται πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του για 2 ακόμη χρόνια. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως ξεκαθαρίζει ότι θα μείνει στην Μπάρτσα μόνο αν τον θεωρούν απαραίτητο.

Σχόλια