Ρεάλ και Μαρσέλο συνεχίζουν μαζί ως το 2022

Μαρσέλο

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ‘Βασίλισσας’, Μαρσέλο, συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο έως το 2022, το οποίο και επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη.

Τα νέα της επέκτασης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου έγιναν γνωστά από το επίσημο site της Μαδριλένικης ομάδας, όπως και από τον Dermot Corrigan που εργάζεται στο ESPN FC:

Η υπογραφή αυτή σημαίνει πως ο Μαρσέλο θα αγκαλιάζει την αριστερή γραμμή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για αρκετά χρόνια ακόμη, έχοντας κλειδώσει τούτη την θέση για αρκετό καιρό, κατά την διάρκεια των 10 χρόνων που βρίσκεται στην Μαδρίτη.

Όταν έφτασε στην Ισπανική πρωτεύουσα το 2007, τον έβλεπαν σαν ένα εξαιρετικό ταλέντο που θα μπορούσε να απογειωθεί. Αλλά ο Μαρσέλο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γινόμενος ένας από τους καλύτερους αριστερούς οπισθοφύλακες στον κόσμο και κλειδί σε πολλές από τις επιτυχίες του συλλόγου.

Πράγματι, κατά την διάρκεια που βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαρσέλο έχει κατακτήσει την LaLiga τέσσερις φορές και βοήθησε τους Μερένγκες να σηκώσουν στον αέρα του Μπερναμπέου το τρόπαιο του Champions League άλλες τρεις φορές, ενώ ο Βραζιλιάνος σημείωσε και κρίσιμα γκολ όπως αυτό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την σεζόν 2013/14.

Σχόλια