Ο Ρουμενίγκε κατά του Λεβαντόφσκι!

κατά του

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε με δηλώσεις του στράφηκε κατά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μετά την κριτική που άσκησε ο επιθετικός στην ομάδα για τις μεταγραφές.

Ο Λεβαντόφσκι άσκησε κριτική στην Μπάγερν για την στρατηγική που ακολούθησε στο θέμα των μεταγραφών, ενώ έκανε και σύγκριση ανάμεσα στην δυναμική που έδειξε η ομάδα του στο συγκεκριμένο θέμα και στην αντίστοιχη των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Ο επιθετικός είχε ήδη δημιουργήσει κακό κλίμα εις βάρος του, μετά τις δηλώσεις του ότι δεν στηρίζεται αρκετά από τους συμπαίχτες του.

Ο Ρουμίνιγκε τόνισε στην Bild: ‘’ Θα ήταν κρίμα αν πράγματι το έβλεπε έτσι. Η αφοσίωση είναι μέρος του DNA της Μπάγερν και είναι πολύ σημαντική στους οπαδούς μας. Για πολλά χρόνια έχουμε μία σοβαρή και επιτυχημένη φιλοσοφία που μας έχει φέρει πολλές επιτυχίες. Προφανώς ο Ρόμπερτ είναι ενοχλημένος από τις μεταγραφές τις Παρί. Είναι εργαζόμενος στην ομάδα μας και κερδίζει πολλά χρήματα. Όποιος δημόσια ασκεί κριτική στην ομάδα ή στους συμπαίχτες του θα έχει να κάνει μαζί μου.’’

Σχόλια