Βαϊνάλντουμ: “Η Σίτι έχει αρκετή τύχη με το μέρος της”

το μέρος

Εξαιτίας του παράγοντα τύχη η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται τόσο μπροστά στην βαθμολογία της Premier League, καθώς είναι το μέρος της από την αρχή της σεζόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.

Θα πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί την πιο σταθερή ομάδα από την αρχή της σεζόν. Όμως αυτή η διαφορά των 18 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας δεν έγινε μόνο χάριν στην σταθερότητα, βοήθησε και ο παράγοντας τύχη. Καθώς σε πολλά παιχνίδια η Σίτι δεν ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της, παρόλα αυτά στο τέλος κατάφερε να πάρει τα ματς, καθώς σκόραρε στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων, κάτι που δεν καταφέραμε για παράδειγμα εμείς,”  ανέφερε ο άσος της Λίβερπουλ.

Όσον αφορά το πρώτο ματς και την βαριά ήττα από την Σίτι: “Σίγουρα το να σκοράρεις πέντε τέρματα δείχνει ποιότητα, ωστόσο το παιχνίδι χάθηκε για εμάς από την λάθος αποβολή του Μανέ. Ήταν ένα ατύχημα η σύγκρουση του με τον Έντερσον, οπότε θεωρώ πως δεν έπρεπε να αποβληθεί. Το γεγονός αυτό μας χάλασε την αυτοσυγκέντρωση και δυστυχώς καταρρεύσαμε κάνοντας απανωτά λάθη. Αν μείνουμε σήμερα 11 εναντίον 11, θεωρώ πως έχουμε την ευκαιρία να τους κερδίσουμε.

Τέλος για Κουτίνιο:Ακόμη σε αυτό είναι τυχεροί στην Σίτι, καθώς δεν θα τον αντιμετωπίσουν (σ.σ. γέλια). Ειλικρινά ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει την απώλεια του, είναι παράξενο για εμάς. Παρόλα αυτά πήγε στην ομάδα των ονείρων του και αυτό πρέπει να μας κάνει χαρούμενους, άσχετα αν μας λυπεί το γεγονός πως δεν είναι πλέον μαζί μας.

Σχόλια