Σανέ: “Ο Πεπ μου δίνει την ελευθερία να ‘μαι σαν τον Μέσι”

ελευθερία

Ο Λερόι Σανέ παραδέχτηκε ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχει την ελευθερία των κινήσεων από τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παίζει όπως έπαιζε ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, επί εποχής του στον πάγκο των Καταλανών.

Ο Γερμανός κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με την Μάντσεστερ Σίτι και αυτό οφείλεται, κατά τον ίδιο, στον ρόλο που έχει στο γήπεδο. Επίσης μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στην αρχή.

Μιλώντας στην Guardian σχολίασε: “Χρειάστηκα λίγο χρόνο να προσαρμοστώ στην Premier League, με τους ανθρώπους στο Μάντσεστερ, και να γνωρίσω τους παίχτες. Έπρεπε να βρω την εμπιστοσύνη στο εαυτό μου. Ο Πεπ μου είπε να παίζω ελεύθερα όπως ο Μέσι, όχι σαν τον Μέσι γιατί είναι αδύνατο. Να είμαστε ελεύθεροι όπως ο Μέσι, να διασκεδάζουμε, να κάνουμε πράγματα που ευχαριστούν έναν επιθετικό και να σουτάρουμε για να πετυχαίνουμε γκολ“.

Επίσης αποκάλυψε και τις συνομιλίες με την Λίβερπουλ, πριν καταλήξει στην Σίτι: “Ναι μιλούσα με την Λίβερπουλ. Ο Κλοπ μου τηλεφώνησε αυτοπροσώπως. Αυτό ήταν πριν ενταχθώ στην Σίτι. Έκανε καλή δουλειά στην Ντόρτμουντ, τον είχα γνωρίσει όταν ήταν εκεί. Είναι καλός άνθρωπος και ειλικρινής. Κάνει καλή δουλειά στην Λίβερπουλ“.

Σχόλια