Σε επαφή με τον Μικιταριάν η Ντόρτμουντ για επιστροφή

επαφή με

Σε επαφή με τον Μικιταριάν βρίσκεται η Ντόρτμουντ, προκειμένου να διαπραγματευτούν οι κιτρινόμαυροι την επιστροφή του Αρμένιου στην ομάδα.

Ο Χένρικ Μκιταριάν έκανε μια κακή αρχή κατά τη δεύτερη σεζόν του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αρμένιος διεθνής είχε μια πολύ καλή πορεία πέρυσι, αλλά φέτος ήταν μια εντός μια εκτός της βασικής ομάδας. Έτσι, η απομάκρυνση από το Od Tafford αποτελεί μια πιθανή εκδοχή για τον ποδοσφαιριστή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με γερμανικό μέσο η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται πολύ να φέρει τον Μίκι πίσω στη Γερμανία. Η επιστροφή του Μικιταριάν εξαρτάται, φυσικά, από δύο κρίσιμους παράγοντες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να δεχτεί την αποχώρηση του Αρμένιου και ο ίδιος θα πρέπει να παραιτηθεί από ένα μεγάλο μέρος του εκτιμώμενου ετήσιου μισθού του των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, είναι ασαφές αν μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μικιταριάν έχει τόσο νόημα για τη Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ήδη αρκετούς ταλαντούχους επιθετικούς παίκτες στην ομάδα, ενώ στο γήπεδο έχουν επιστρέψει και οι Μάρκο Ρόις και Μάριο Γκέτσε. Η πιθανή προσθήκη του Μικιταριάν θα είναι σημαντική για την γερμανική ομάδα, αν ο ποδοσφαιριστής έχει τη φόρμα, που είχε κατά την τελευταία του σεζόν με την Ντόρτμουντ. Η Ίντερ εξετάζει, επίσης, τον Μίκι, αλλά φαίνεται ότι πρώτη του επιλογή αποτελούν οι κιτρινόμαυροι.

Σχόλια