Σε φιλανθρωπικό αγώνα ο Νεϊμάρ με άλλους αστέρες

φιλανθρωπικό αγώνα

Σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Βραζιλία παρευρέθηκε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, μαζί με άλλους συναδέλφους του Βραζιλιάνους αστέρες, τον Ρομπέρτο Κάρλος, τον Λούκας Λίμα, τον Ντάντε και τον Νενέ μη παραλείποντας να κοινοποιήσει φωτογραφίες για το γεγονός.

Ο επιθετικός της Παρί πόσταρε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ με τον εαυτό του, τον Κάρλος, τον Λίμα, τον Ντάντε και τον Νενέ σε ένα μέρος, που μοιάζει με αποδυτήρια. Μετά από αυτή τη φωτογραφία, ο Νεϊμάρ δημοσίευσε φωτογραφία του με έναν ακόμη Βραζιλιάνο, τον Ελίας Μέντες Τριντάντε. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, που διοργάνωσε ο Νενέ, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την προμήθεια τροφίμων για τα παιδιά της πατρίδας τους.

Ο Νεϊμάρ έπαιξε και για τις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Ζουντιάι και έδειξε τα κόλπα και τις ικανότητές του. Σημείωσε ένα εκπληκτικό 5-1 για την πλευρά του Νενέ. Η πλευρά του Νενέ, που διοργάνωσε τον φιλανθρωπικό αγώνα, κέρδισε 11-7 εναντίον μιας ομάδας, που προπονήθηκε από τον Βραζιλιάνο ηθοποιό, Κάιο Κάστρο.

Σχόλια