Σιμεόνε: “Απολαμβάνουμε τους αγώνες του Copa del Rey”

del Rey

Ο ‘Τσόλο’ Σιμεόνε εξέφρασε την χαρά του για την επιστροφή της ομάδας του στις αναμετρήσεις του Copa del Rey, ενώ μίλησε και για την σχέση του Σαούλ με την επικείμενη αντίπαλο της Ατλέτικο, την Έλτσε.

Πάντοτε σκεφτόμαστε την σημασία ενός αγώνα όπως και του σημερινού,” είπε ο Σιμεόνε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Έλτσε. “Γνωρίζουμε πως για τον Σαούλ θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, καθώς, ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του έχουν δεσμούς με την Έλτσε. Σκεφτόμαστε την επικράτηση και την προαγωγή μας στην φάση των 16. Ο θεσμός του Copa del Rey είναι εφάμιλλος της αίγλης μας και πάντοτε απολαμβάνουμε να αγωνιζόμαστε σε αυτόν.”

Κάθε παιχνίδι είναι μια νέα ευκαιρία,συνέχισε. “Για το αυριανό παιχνίδι, θα ήθελα να δω αρκετή ένταση αλλά και το ανταγωνιστικό πνεύμα που διαθέτουμε ως ομάδα. Πάντα κοιτάζουμε τα παιδιά από την Β ομάδα και θέλουμε να τους φέρουμε στην πρώτη, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια με τους Λούκας και Τομάς. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στους μικρούς, καθώς, είναι πολύ σημαντικοί για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες στους μικρούς, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία και όποτε οι ίδιοι θα μας δείχνουν στην προπόνηση πως το αξίζουν.”

Σχόλια