Σιμεόνε: “Ο Γκαμεϊρό είναι πολύ σημαντικός”

ο Γκαμεϊρό

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης διαβεβαίωσε, ότι ο Γκαμεϊρό είναι ακόμη πολύ σημαντικός για την ομάδα, ύστερα από τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο ενάντια στην Έιμπαρ.

Ο Γκαμεϊρό αντικατέστησε τον τιμωρημένο Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση και σημείωσε το μοναδικό γκολ στον αγώνα στο 27ο λεπτό, το οποίο χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του κρατώντας τους Ροχιμπλάνκος δεύτερους στη Λα Λίγκα.

Ήμασταν καλύτεροι από την Έιμπαρ στο πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε το γκολ και είχαμε πιθανότητες να περάσουμε στο ημίχρονο με μεγαλύτερο προβάδισμα. Κάναμε αντεπιθέσεις και τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα. Αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, συνέβη επειδή όταν αντιμετωπίζεις μια δύσκολη ομάδα, όπως η Έιμπαρ, μπορούν να δημιουργηθούν δυσκολίες καθώς περνούν τα λεπτά. Είδαμε ότι οι αντεπιθέσεις μας δεν ήταν οι ίδιες με εκείνες του πρώτου ημιχρόνου. Αποφασίσαμε, όμως, να διακόψουμε την ορμή τους. Αληθινή νίκη; Ούτε όταν κερδίζω ούτε όταν χάνω, μιλώ για δικαιοσύνη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Ο Γκαμεϊρό; Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και έχει τεράστιο ρυθμό”, δήλωσε ο Σιμεόνε μετά το τέλος του αγώνα.

Σχόλια