Σμέλτσερ: “Στόχος μας είναι να μην μένουμε πίσω στο σκορ”

Ο Μάρτσελ Σμέλτσερ πιστεύει πως η αμυντική ακεραιότητα είναι το κλειδί για να πετύχει η ομάδα και στόχος τους είναι να μην μένουν πίσω στο σκορ τόσο συχνά, όπως δήλωσε.Ο βασικός μας στόχος είναι να σταματήσουμε να μένουμε πίσω στο σκορ τόσο συχνά, και ειδικά όταν οι αντίπαλοι το κάνουν στην πρώτη τους ευκαιρία του αγώνα. Εάν το καταφέρεις αυτό, χρειάζεσαι απλά ένα γκολ να σκοράρεις, κι όχι δυο.είπε ο αρχηγός στην προπονητικό κέντρο της Μαρμπέγια.

Η Μπορούσια έμεινε πίσω με 0-1 τις τελευταίες επτά φορές το 2016, αν και έδειξαν χαρακτήρα και επέστρεψαν στον αγώνα. Ωστόσο, μπόρεσαν να μετατρέψουν σε νίκη μόλις τις δυο από τις επτά αναμετρήσεις. “Οι άλλες ομάδες έχουν δέσει πίσω αρκετά, που σημαίνει πως είναι ακόμα πιο δύσκολο να σκοράρεις σε αυτές,είπε ο Σμέλτσερ, ο οποίος βλέπει τις εγκαταστάσεις της Μαρμπέγια εξαιρετικές. “Έχουμε έναν εξαιρετικό χώρο προπόνησης, κι ένα καλό ξενοδοχείο. Ο ήλιος είναι ένα καλό μπόνους. Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες, είμαστε όλοι μαζί 24 ώρες την ημέρα, και οι τραυματίες είναι επίσης εδώ. Έχουμε αρκετές ευκαιρίες να μιλήσουμε ο ένας με τον άλλον.”

Όσον αφορά τον Αουμπαμεγιάνγκ είπε:Ο Αούμπα είναι απλά αναντικατάστατος. Αλλά έχουμε μεγάλη ποιότητα στον πάγκο με τον Άντριαν Ράμος. Ο Ράμος είναι ένας καλός τύπος και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον εμπιστευόμαστε απολύτως.”

Σχόλια